14 maart 2006

BK cross te Oostende


Dieter Vanstreels en Mario Van Wayenberge BK!!!!!
Na de verkenning van de omloop 's zaterdags, in erbarmelijke weeromstandigheden, waren wij er niet meer gerust in.
Maar het weer sloeg om en de strakke koude wind was 's zondags verdwenen, de drassige ondergrond niet... en het werd een zware karwei voor de atleten. Maar onze supporters verwenden de slijkduivels met het opzetten van 2 tentjes.
En de Duffelse atleten, zij ploetereden goed met als resultaat: 2 kampioenen,
Dieter Vanstreels die nu op het hoogste schavotje mocht klimmen en Super Mario die voor de 6de maal in Oostende aan de winst bleef, zij het deze maal zonder feestneus op en die alles uit zijn atletiek Vlaanderen lijf moest halen om de beste van de familie te blijven want zus Silke eindigde 2de bij de cadetten en is de revelatie van het winterseizoen geworden. Een bronzen plak ook voor junior Sanne Torfs die als 3de Belg eindigde, 2 Afrikaanse, zogezegde juniors, kwamen niet aanmerking voor het podium...
Thomas Van de put in zijn jongere jaren ook al een podiumbeklimmer eindigde nu net naast het podium maar bewees hiermee dat het terug goed loopt. Ook Tessa Denis eindigde 4 de. Ereplaatsen ook voor Melanie Van Reeth en Kim Offergeld met een 5de stek.
Globaal goede uitslagen met interclub overwinningen voor de cadetten meisjes en jongens alsook de scholieren en een 2de plaats bij de algemene interclub bij de mannen en ook 2de bij de totaalstand mannen en vrouwen.
Een dikke proficiat aan iedereen.
Uitslagen Foto-album BK Veldlopen 2006 Foto's HCO