01 april 2006

Dag der atleten en talentdedectie

De jaarlijkse werkdag van de club is voor sommige werkers een lange dag geworden....
In de voormiddag werd alles wedstijd klaar gemaakt, maar ook nog andere werken werden uitgevoerd in en rond de blokhut. Schilderwerk buiten, alles in orde brengen binnen. Oppoets beurt van het dagelijks secretariaat en nog veel meer.
De laatste dolemiet werd ook nog aangebracht op de vroegere assebaan zij het vergezeld van regen maar dat kon de talrijk opgekomen atleten van de groep van Dirk Belis niet deren.
's Middags samen gezellig boterhammekes opgegeten, alleen Gerd Voet bleef doorwerken aan het leggen van een voetpad aan de blokhut en dit met een kater van zijn 21ste verjaardag fuif daags voordien. Ook een pad naar de discusring werd nog bijgenomen. En in overuren werd ook nog het perk achter de blokhut klaargemaakt om gazon op te zaaien.
In de namiddag werden door de jeugdtrainers en medewerkers ook een talentdedectie gehouden bij een 20-tal opgekomen atleetjes en dat werd gestoord door een onweer...
Het wordt nu stilaan uitkijken naar onze eerste meeting op 22 april, met opening van de blokhut en nadien huldiging van onze 2 crosskampioen .
Dank aan alle werkers van onze dag der atleten !!!!!!!