01 april 2006

Nieuws uit Zuid Afrika (Stage Mario)


Coach Mark Nevens stuurde ons volgend bericht van de trainingsstage in Zuid Afrika:
" De reis via London, Johannesburg en Bloemfontein, was erg vermoeiend. Het vliegtuig van Londen naar Johannesburg was bijna helemaal volzet, dus van slapen is er weinig in huis gekomen.
We zijn hier heel hartelijk ontvangen en verbleven tot vandaag in de sportschool. Nu nog een weekje in een lodge, wel vlakbij een winkelcentrum.
Bij aankomst zondag was het mooi weer, maar de tweede dag hadden we veel regen en hagel. Nochtans hebben we droge trainingsperiodes gehad met afwisselend bewolking en zonneschijn, maar temperaturen van 25 graden. Vandaag nog iets extremere temperaturen en blauwe hemel.
Frankie, die nu naast mij zit in't internetcafe is op zijn Blog de verslagen van de stage aan't uploaden, inbegrepen heel wat foto's. Die kan je dus bekijken via de website van LAT (zie http://www.lebbeekseatletiektoekomst.be/ , links, LATCOACH weblog). Met Mario is alles goed verlopen, enkel vandaag had hij maagproblemen en diende de training te staken. Met onze kleine groep gaat alles goed, maar Stephanie is ziek geworden en na een doktersbezoek en de nodige medicatie is alles in de goede richting aan't evolueren. Maar nu is onze kinesitste weer zwaar ziek. Zij moet wel morgen reeds terug vertrekken. De andere trainers, samen met een nieuwe kinesist, komen maandag toe.
Op't ogenblik is er in de groep een beetje opwinding over de nieuwe beurzen, waarin ze blijkbaar serieus het mes hebben gezet. Ik heb zo'n vermoeden dat de VAL eerder probeert atletiek te ontmoedigen dan aan te moedigen (als er tenminste iets waar is van de geruchten die hier verteld worden). Maar ja, dit horen we wel als we terug zijn.
We zullen nu maar eerst zien dat we hier verder goed kunnen trainen en Mario in a good shape krijgen. Tot een van de volgende dagen, als ik er nog eens in slaag om een e-mail te verzenden.
"
Groetjes Marc.
Blog LATCOACH